top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

CHRISTMAS MARKETS '21




















Krásny piatok prajem. Ako sa máte ? My sme včera prežili krásny deň. Išli sme do mesta York na vianočné nákupy a zastavili sme sa tu aj na obed.

Hneď po tom sme sa boli pozrieť na vianočné trhy. Každý kto tu bol z kamarátov nám ich odporučil. Trhy boli krásne, tá atmosféra a všetko je jednoducho dokonalé v tomto období. Jediné čo mi trošku chýbalo bol sneh, bolo by to ešte viac magické.

Pokiaľ patríte k milovníkom Harryho Pottera, tak sa tu nachádza aj "šikmá ulička" s obchodíkom kde sa natáčal. Takže ak patríte k fanúšikom, nesmiete ju vynechať a môžte si z obchodíku odniesť aj suvenír.

Celý výlet sme zakončili jazdou na kolotoči. Ja kolotoče milujem, tak som neodolala a museli sme sa ísť previezť.

 

Have a nice Friday. How are you ? Yesterday, we had a beautiful day. We went to the York for a Christmas shopping and also for a lunch.

After that, we went to look at the Christmas markets. Friends who has been there, recommended this markets to us. Markets was beautiful, the atmosphere and everything is perfect at this season. But one thing was really missed here. Snow. It would be more magical.

If you are Harry Potter lover, there is also a "Diagon Alley" with the shop where the movie was filmed. So if you are a fan, you must see it and you can buy a souvenir from here.

We ended the whole trip with a carousel ride. I love carousels, so I couldn't resist and we had to go for a ride.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page