top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

CHRISTMAS PHOTOSHOOTING





Ahojte, taaak idem vám ukázať pár záberov z nášho fotenia. Ako ste si už mohli všimnúť ja fotenie milujem, baví ma to. Ale čo sa týka môjho pána manžela tak on je pravý opak. Neverila som, ale podarilo sa mi ho presvedčiť na takéto naše mini vianočné couple fotenie. Boli sme sa fotiť u jednej slovenskej fotografky ktorá žije sem v Anglicku, kúsok od Birminghamu. Peťka bola veľmi milá, ochotná a priateľská takže fotenie s ňou bolo úžasné a my sme si to užili. Bolo to naše prvé "ateliérové" fotenie a myslím že nie posledné haha. Už sa teším keď kúpime rámiky a fotky si doma vystavíme.

Ja som nadšená a čo poviete vy ?

Máte radi takéto rodinné / couple fotenia ?


 

Hi , soooo I'm going to show you our Christmas photos. As you may have noticed, I love taking photos, I enjoy it. But for my husband, it's the exact opposite. I didn't believe it, but I convinced him for couple Christmas photo shooting.

I found a Slovak photographer, she lives here in England, near Birmingham.

Petra was very nice, helpful and friendly so the photo shoot with her was amazing and we enjoyed it. It was our first "studio" photo shoot and I don't think it's the last haha. I'm looking forward to buy and put photos in the frames.

I'm excited and what do you think?

Do you like family / couple photoshooting?


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page