top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

DADA PARADISO KOČÍK



Aaaaa veľmi sa teším. Pár dní už máme doma kočík pre malú princeznú a je dokonalý. Túto značku som mala vyhliadnutú už dlllho predtým ako som otehotnela a vedela som, že keď sa tak stane tak budem chcieť kočík od nich. Majú viac typov kočíkov, ale od úplného začiatku som mala jasného favorita a som neskutočne šťastná že ho nakoniec máme. Pôvodne sme mali v pláne kupovať ho online priamo z ich stránky keďže majú aj dovoz do Anglicka. No nakoniec som ho našla aj na vinted a je úplne v TOP stave.



Kočík je od značky Dada Paradiso. Zvolili sme Max 500 v čiernej farbe. Rozmýšľala som aj nad svetlou farbou Almond Milk, Caramel alebo Cinnamon ale nakoniec to vyhrala jednoduchá čierna.



Je koženkový čo bola pre mňa jedna z "podmienok", pretože za mňa je to veľmi praktické a jednoduché na udržiavanie a aj čistenie. Rám je hliníkový, pevný a odolný ale zároveň ľahký. Ma jednoduché skladanie a dajú sa odstrániť aj kolieska, takže kočík zaberie menej miesta. Ma nastaviteľnú rúčku ktorá je z eko kože. Ku kočíku máme aj taštičku, pršiplášť a sieťku.




Ďalšia priorita bola aby to bola 3 kombinácia čiže vanička, športová časť a vajíčko (autosedačka). Vanička ma vetranie (sieťovina pod zipsom) čiže je to ideálne na prechádzky v horúce dni. Športová časť ma niekoľkostupňové nastavenie opierky takže dieťatko môže počas prechádzky sedieť, relaxovať ale aj spinkať. Ku športovej časti máme aj nánožník (poťah) čo je zase úplne super keď budú zimne dni a dieťatko bude chránene pred zimou a vetrom.


Kočík sa da jednoducho zastaviť brzdovým pedálom. Ma gélové kolieska tj. že namiesto duše je vnútro kolesa vyplnené špeciálnym gélom, čo znamená, že sa nedá prepichnúť. Je to perfektné riešenie najmä pri chôdzi po náročných povrchoch (napr. na piesku, snehu, v lese) pretože gélové kolesá dokonale tlmia nárazy. Predné kolieska sa otáčajú 360 stupňov, ale môžete ich zablokovať ak to nechcete používať.



Aký kočík ste volili vy a aké priority ste mali ? Kupovali ste online alebo v predajni ?


0 comments

Recent Posts

See All

BABY O

bottom of page