top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

VIANOČNÝ VÍKEND, VÝBER A ZDOBENIE STROMČEKA











Krásny pondelok ako sa máte? Ako trávite tieto predvianočne dni? Už máte všetko vybavené, nakúpené, napečené alebo sa ešte len na to chystáte?

My sme mali krásny víkend. V sobotu som sa zobudila do nádherne bieleho zasneženého ránka, naraňajkovali sme sa a išli do Manchestru pobehať pár obchodov a užiť si tu predvianočnú atmosféru vo veľkomeste. Odtiaľ sme zavítali na farmu kde sme si išli vybrať náš vianočný stromček ako aj minulý rok. Ale žiaľ keď sme tam prišli už mali posledných pár stromčekov a žiaden sa nám nepáčil. Tak nakoniec sme si stromček boli vybrať

v B&Q obchode, kde sme si našli ten náš.

Večer sme si zapálili doma sviečky, uvarili punč, zdobili stromček, piekli perník a popri tom nám išla v televízore rozprávka shrek 3. Jednoducho krásna rodinná sobota.

V nedeľu som bola sama doma tak som sa bola prejsť s Leom po snehu, volala som s rodinou, poobede som šla s kamarátkou do mesta na kávu a mali už tretiu adventnú nedeľu tak sme večer zapálili tretiu sviečku na adventnom venci. A víkend som zakončila večerným domácim wellness. Pustila som si horúcu vodu s esenciálnym olejom, dala masku na vlasy a nakoniec obľúbenou starostlivosťou o pleť so sadou NovAge.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page