top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

03/MAREC


Krásny prvý aprílový týždeň vám prajem. Prinášam opäť menšie zhrnutie z nášho mesiaca. Aký bol marec pre vás? Zažili ste niečo pekne, nečakane alebo to bol len jeden z tých klasických obyčajných mesiacov pre vás?


Novinky :


bola som na krásnej akcii od Oriflame #heart2heart . Môžete si o nej viac prečítať TU


začali sme prerábať izbičku z ktorej bude detská izba pre našu princeznú


Výlety :


boli sme na dovolenke na Slovensku pretože na dlhší čas sa nám už nepodarí vycestovať domov. Oddychovali sme, oznámili sme rodine že čakáme dievčatko a mali sme pár vyšetrení a potvrdení pre Lea do pasu



ranné pohľady z trajektu



Kozmetika :


práve skúšam tento CC krém od Giordani Gold. Momentálne sa nedá kúpiť ten čo som používala už viac ako rok, ale za mňa zatiaľ spokojnosť. Je ľahký, pleť hydratuje, zjednotí tón pleti a krásne mi vonia. Mám ho v odtieni 43216 medium (nájdeš tu)



Móda :


moja prvá súprava od Talliah Rose a momentálne aj najcomfy outfit, hlavne na cestovanie čo sa mi osvedčilo aj pri dlhšej ceste na Slovensko. Súpravu nájdete TU


takéto šaty som už veeeľmi dlho hľadala a keď som na ne natrafila v New Yorkery a ešte v zľave tak museli ísť so mnou. Som s nimi veľmi spokojná a sú ideálne teraz na jar a úplne v pohode ich oblečiem aj s bruškom. Vzala som si svoju normálnu veľkosť 36 (S)



Moje radosti :


momentálne milujem sladké a tieto donuty oreo a red velvet boli priam dokonalé mňam



naše gender reveal koláčiky od Koláčikovo a aj vynikajúca torta ktorú nám priniesla švagrinka



a par vecičiek pre našu maličkú. Balíček som objednávala zo stránky Spoiltland (chystám sa robiť aj osobitný príspevok s výbavičkou tak tam pridám viac fotiek)



naša domáca bábovka


domáci cesnakový chlebík s dresingom od maminky. Skúšali ste ho už niekto ?



nové nechtíky, tento krát som zvolila čierne

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page