top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

08 / AUGUST

Krásny nedeľný večer všetkým. Ani nechápem ako a kedy to tak preletelo a je tu koniec leta. Čo ma na jednej strane mrzí, ale zároveň už som naladená a veľmi sa teším na jeseň a celé to HYGGE obdobie. A tu máte moje zrhnutie posledného letného mesiaca.

Aký bol august pre vás ?



Novinky :

nádherný moment a naša rodinná fotka. Stretli sme sa 4 generácie (Miuška, mamička. babička a prababička)



náš Leo oslávil 4 roky


Á som späť ! Počas prvých týždňov s malou som mala menšiu pauzu od práce, ale už som si našla nejaký systém a môžem povedať že už som späť . Takže ak máte niekto záujem o spoluprácu napíšte mi DM alebo jednoducho vyplňte dotazník a ja sa vám ozvem (nájdeš TU)


Výlety :


tento mesiac sme boli len doma pretože sme mali 2 návštevy zo Slovenska. Tak sme si užili len naše mesto a kávičky v kaviarni





poslednú augustovú nedeľu sme sa boli pozrieť na náš prvý rodinný festival. Už sa teším až Miuška bude väčšia a užijeme si to všetci spolu


Kozmetika :


milujem tieto rúže. Mám ho v červenej, nude a čokoládovej farbe a musela som si ho kúpiť aj v tomto odtieni "Praline Nude 33800" . Sú matné, dlho a krásne držia na perách (kúpiš TU)


Móda :


teším sa, moje prvé jesenné kúsky do šatníka. Mám ich z Primarku, veľkosť XS a S (pokiaľ ma sledujete na IG tak prvý svetrík ste už mohli vidieť v mojich stories)


Domácnosť :


pribudli nám nový členovia do domácnosti


Moje radosti :


babička a prababička boli zlaté a postrážili Miušku a ja som mala chvíľku čas pre seba


domáce buchty od babky mňam


tento cheescake brownie z lidla bol jednoducho mňamka



milujem ju obliekať do tých detských outfitíkov a máme aj pár nových kúskov. Inak odporúčam toto pyžamko. Máme ho z tesca z F&F, je veľmi príjemné a tepľúčke takže na chladné noci je ideálne.







0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page