top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

GENDER REVEAL PARTY













Táák my už to vieme, máme za sebou 2 krásne oslavy na odhalenie pohlavia nášho bábätka. Prvá bola v Anglicku pre kamarátov a druhú sme spravili pre rodinu na Slovensku. My sme o tom či budeme mať dievčatko alebo chlapčeka vedeli už skôr, pretože sme si to chceli pozrieť sami v súkromí a na oslavách sme už vedeli čo to bude.

Ja som sa na túto oslavu veľmi tešila a užívala som si prípravy a všetko vo farbách ružovej a modrej. Aj keď nie úplne všetko šlo podľa plánov a výzdoba v Anglicku mi nevyšla tak ako som si predstavovala a mala som menšie "nervové zrútenie" haha :D, no čo vám poviem tieto pobláznené hormóny niekedy niesú sranda. Ale všetko nakoniec dopadlo super. A na Slovensku sme mali najprv rodinný obed a po ňom prišli k nám aj Marošovi rodičia a moje švagrinky a oznámili sme celej našej rodinke kto k nám čoskoro pribudne.

Ešte vás chvíľku ponaťahujem, ale už čoskoro to oznámime aj na sociálnych sieťach tak nezabudnite sledovať môj Instagram, Tik tok alebo tu na blogu.

A čo tipujete vy ? Bude to dievčatko alebo chlapček ?




KEDY SA KONÁ PÁRTY ?

zvyčajne sa plánuje okolo 20. týždňa, keď ultrazvuk v polovici tehotenstva skontroluje anatómiu dieťatka a dokáže zistiť pohlavie


KTO ORGANIZUJE PÁRTY ?

párty môže organizovať ktokoľvek rodičia, starý rodičia, kamaráti.


ČO SA ROBÍ NA PÁRTY ?

odhalenie pohlavia bábätka je zvyčajne vyvrcholením párty. Pred odhalením sú bežné spoločenské hry, pri ktorých účastníci alebo očakávaní rodičia hádajú či to bude dievčatko alebo chlapček. Môžte to mať aj formou súťaže medzi „Ružovým tímom“ a „Modrým tímom“ ktorý môžu tvoriť rodičia alebo aj hostia.

Zažili ste už takýto typ oslavy ?






0 comments

Recent Posts

See All

BABY O

bottom of page