top of page
  • Writer's pictureAlexandraK.

PUMPKIN FARM & PONTEFRACT CASTLE 2022













Krásny pondelok a začiatok nového týždňa. Dnes sme mali celkom nabitý program tak sa s vami idem podeliť o dnešný krásny deň.

Ráno sme mali menšie vybavovačky v meste a potom sme si po dlhšom čase spravili náš trojčlenný rodinný výlet. Boli sme na tekvicovej farme a na hrade "Pontefract castle" čo je asi hodinku a pol cesty od nás. Farma bola nádherná a areál bol obrovský. Bolo tam plno aktivít pre rodinky s deťmi, maľovanie na tvár, foto kútik aj pre 4 nohých miláčikov a veeľa foto "kútikov" aj pre mňa, z čoho som samozrejme bola nadšená. Všade v okolí boli stánky s jedlom, cukrovou vatou, teplými donutmi a ani bar nechýbal, my sme vyskúšali

"mulled cider" aby sme sa trošku zahriali. V celom areáli hrala hudba a v krytom stane spríjemňoval deň aj pán ktorý hral na gitare a spieval. Počasie nám vyšlo bolo krásne, slnečno len na poli strašne fúkalo, tak sme pár krát dvíhali fúrik pretože nám ho odfúklo.

Zastavili sme sa pozrieť aj do farmárskeho obchodu, ja takéto obchodíky milujem. Mali tam plno krásnych jesenných dekorácii a farmárskych produktov. Tak som si z tadiaľ odniesla pár drobností domov. Bolo to skvelé a my sme si to tam spolu užili.

Dúfam že aj vy ste mali krásny prvý deň v týždni a prajem ešte plno síl a radosti na ostatné dni.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page